2012. március 31., szombat

Nyereményjáték

Bizonyára hallottad már, hogy megnyitottam az online shoppomat /remélem a hozzám hasonló Budapesttől távol élő vidékiek nagy örömére/. Bár még korántsem teljes a kínálat, / hiszen az amerikai előre vágott szövetek még nem érkeztek meg/ de már így is sok minden vásárolható.
Áprilisi nyereményjátékomban azok között fogok sorsolni akik regisztrálnak a shopban.5000 ft értékű ajándék csomag kerül kisorsolásra a regisztrálók között
és ha  vásárolt is a nyertes, akkor 7000 ft értékű ajándékot kap!


Aki a tesztidőszak alatt regisztrált az kérem tegye meg újra, mert azok az adatok törlődtek az élesítéskor!!!
Tehát várom a regisztrációkat, ha van blogod megköszönöm ha megosztod a játékot, ha nincs akkor kérlek valamilyen közösségi oldalon buzdítsd a játékos kedvűeket!A logóra kattintva eljutsz a shopba. Nézelődj kedvedre, regisztrálj és vásárolj!

4 megjegyzés:

Banász Erika, ErikaStyle írta...

Gratulálok a boltodhoz. Megnéztem, tetszik amit láttam.
Sok sikert kívánok hozzá!

Banász Erika, ErikaStyle írta...

Szia Drága! :) Hű de gyors vagy! :) Fogok regisztrálni, csak még most találom ki, hogy milyen jelszóval tegyem. Egyszerűsíteni szeretném a jelszavaimat, amikkel bejelentkezem bejelntekeztem más hová is, és ez tart még vissza. De jövők! :))) Puszi! E.

VasS Mónika írta...

Nálam meg nyertél ám! :o) Nem találtam az email címedet... az enyémre megírhatod a postacímed, no meg azt is, hogy mit szeretnél kapni. Bár a munkáidat nézve, én a ferde pántra tippelnék...

Anni írta...

Jó hogy megnyitottad a boltot, már regeltem is.
Gratula!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...