2011. április 23., szombat

Rózsák a napsugárban /tutorial/

Mivel az előző terítőből kimaradtak a szép rococo rózsás betétek, ezért gondoltam a következő terítőben ők kapják a főszerepet.



Középre tettem egy crazy rózsát, mivel a múltkor bepróbálkoztam egy más szín öszeállítással ami végül kimaradt a terítőből most pont kapóra jött. Köré raktam a rococo betéteket és kereteztem erős mahagóni vörössel.


 Sokat gondolkodtam a sarkokra mit is tegyek. A rococo már sok lett volna, crazy rózsát meg már nem akartam ebbe a terítőbe is tűzni. Ezért csináltam crazy napsugarakat. Íme:



Persze mindegyik másmilyen lett de szerintem ez nem baj. Végén a szokásos fordigatós technikámmal megcsináltam a hátát is. Nem is gondoltam, hogy ilyen mutatós lesz. Legalább is nekem nagyon tetszik.



Egyre jobban merem használni a színeket. Mindig vigyázok, hogy egymással harmónikus színű anyagokat kombináljak, pedig az ellentétes színek is jók lennének. Hiába, fel kell nőni a feladathoz!

Ja még a fonalakról: a rococo hímzéses blokkokból kettőt színátmenetes hímzőfonallal varrtam, a másik kettőt sima hímzőfonallal. Lehet, hogy nem a legmegfelelőbbet választottam, mert sokszor összetekeredett. Ha valakinek van  tuti infója milyen a tökéletes hímzőcérna a rococohoz,kérem ossza meg velem




Mindenkinek békés, boldog Húsvétot kívánok!

€dit

3 megjegyzés:

Varga Györgyi írta...

Nagyon klassz lett! A crazy napsugarak különösen tetszenek :O)

Álomjáró-Bozsomati írta...

Nagyon szép lett!

Csitri írta...

Nagyon ötletes, és mutatós. Szép lett.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...