2011. június 15., szerda

Csoda , Wonder

Aki olvasta a Baglyos bejegyzésemet az tudja miről beszélek a következő sorokban.
A bagoly megjelenése utáni napon e-mailt írtam Brüsszelbe a  gyártó cégnek. /A fiam írta, mivel én nem tudok angolul/.
Beleírtuk az igazat, hogy a 13 éves fiunknak kellene ez a titán alkatrész, / Bollard miniplates/ amit itt Magyarországon nem lehet kapni. Íme képekben is:És láss csodát, a cégvezető professzor visszaírt és biztosított arról, hogy szívesen elküldik nekünk.  Az itteni orvosunk teljesen el volt hülve és percekig keresgélte a szavakat mert szinte el sem hitte, hogy nekem ez sikerülhetett, hiszen Ők is próbálkoztak és nekik még vissza sem írtak.
Pár e-mail váltás után egyeztettük pontosan a kellékeket /mert külön titán önmetszős csavar is kell hozzá/ amiket  itt  szintén nem lehet kapni és elküldték a számlát.
Az internet és egyéb okos alkalmazások segítségével ki is tudtuk fizetni az árat  /amennyi egy jobb varrógép ára, úgy hogy egy darabig nem kell gondolkodni mikor és milyet gépet szeretnék/.

Én nem vagyok babonás. Mégis, ez nekem egy Csoda így nagy betűvel írva.

Szeretem kihasználni az újdonságokat, az internet és a technika mai találmányait, akár több e-mailt is képes vagyok elküldeni, akár 0% eséllyel megpróbálni bármit is annak érdekében ha valamit  szeretnék, vagy valamire szükségem  van. Néha sikerül, néha nem, de csak azt bánhatjuk meg később, amit nem tettünk meg. Soha nem tudni mikor jön a segítség távoli emberektől, vagy akár a szomszédból. Természetesen én is szeretek embereknek örömet szerezni bármilyen kicsi vagy nagy dologgal, lehetőségeimen belül.

Nem hiszem hogy olvasná, de ezúton is köszönet  Prof.Hugo De Clerck Úrnak.
Ha valakit érdekel közelebbről a téma itt találja az infókat.

És természetesen köszönöm azoknak is akik közületek drukkoltak nekem ismeretlenül is!

€dit


UI: Szerda délután 14-kor átutaltuk az árat, és csütörtökön 16-kor itt volt a kezünkbe a csomag.  Brüsszelből! 

3 megjegyzés:

Álomjáró-Bozsomati írta...

Örülök a csodátoknak!!! Nagy dolog ez!!!

Medora írta...

Egy Anya legyőzhetetlen! Hurrá. Kisember - Hivatal 1:0. Gratulálok.

flor írta...

Gratulálok, hogy sikerült! Meséltem a férjemnek és azt mondta, hogy mi történt veletek, mire ő elmesélte, hogy van Magyarországon is egy olyan cég aki gyárt ilyeneket, ha esetleg érdekel a cég neve:Dendrit Global Kft. Azt pontosan nem tudom, hogy ilyet gyártanak, de egy telefont megér.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...