2011. június 9., csütörtök

Szülinap

Egy anya életében a legszebb nap a gyermeke születése. Nekem kettő ilyen legszebb napom volt. Az első már 19 éve. Hihetetlenül gyorsan telt el ez az idő. A szemem láttára lett felnőtt férfi a kisfiam, akire nagyon büszke vagyok. Mennyivel több Ő mint mi voltunk anno, ilyen idősen. Nyelveket beszél, már járt a világ másik végén saját szorgalma révén, vezet, balatonátúsz, szörfözik és újabb és újabb kihívásokat keres!  Változik a világ, változnak az elvárások a fiatalokkal szemben. Remek ember aki tudja ezt követni és alkalmazkodik.
Ő minden olyat tud amiről Én lemaradtam. Remélem sikerült a jó irányba terelni az életét, már amennyire egy szülő ezt megteheti. A többi csak rajta múlik!
Kívánom, hogy minden vágya teljesüljön az életben!

Ezzel a tortával köszöntöttük!


€dit

6 megjegyzés:

Álomjáró-Bozsomati írta...

nagyon boldog születés napot! Mindkettőtöknek! :-)Ez az anyák nagy napja is!

Cilee írta...

Gratulálok a fiadhoz, biztos nagyon büszke vagy rá, és lehetsz is!
Boldog születésnapot neki!
Ildikó

Kata írta...

Én is nagyon sok szeretettel gratulálok!El is hiszem,hogy büszke vagy rá!Sok boldogságot kívánok az ünnepeltnek!

Medora írta...

Tényleg, mennyivel okosabbak, tehetségesebbek nálunk, valószínűleg ez viszi tovább a világot. De azért megveregetheted a vállad: Te teremtetted meg őt is, meg a lehetőségeket is számára. Amivel azután pazarul élt is. Isten éltesse!

fevi írta...

Isten éltesse a kis-nagy fiadat! Nagy nap ez mindkettőtőknek, sőt mindnégyőtöknek, illetve kitudja hányótoknak fontos még ez! Ezen a napon megérdemli az anya is a köszöntést, legalább is az én szülinapomon minidig úgy érzem, sokkal inkább az Anyukámat kellene köszönteni mint engem.

Rozsánné Éva írta...

Gratula a "kisfiadnak"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...