2012. június 3., vasárnap

Újra beindult az "almagyár"

Már korábban mutattam milyen Apple-s dolgokat készítettem a Fiamnak. Most jött haza a fél éves munkából. Az USA-ban is nagy sikert aratott az iPhone takaró, a könyvborító és a többiek. Sajnos a telefontok eléggé elhasználódott ezért újat készítettem neki. Most "papagájosra" vettem a figurát és multicolor cérnával díszítettem ki a tokot különböző hímzésmintákkal amit a gépem tud.
Mivel a filcből már csak fecnijeim voltak, ezért 2 színű szürkéből és több darabból varrtam össze a kellő méretet.


 Az előző tokot kianalizálva rájöttem, hogy a két sarka van a legnagyobb veszélyben a  zsebben való használat során, ezért a végén az alját ezzel a mintával megerősítettem. Én csak EKG mintának hívom mert olyan hosszan varrva mint az igazi EKG vonal a papíron.
Ezzel a mintával készítettem a feliratot is rá. 



A hátlapra pedig szintén a gépem különböző betűtípusait és méreteit kipróbálva apple feliratokat helyeztem el minden irányban. De azért odacsempésztem a saját nevemet is. :)


A belsejét pluszban bebéleltem egy könnyű anyaggal, hátha jobban bírja majd. A következő fél éves etap végén kiderül! :)

Most először próbáltam ki ezt a cérnát. 5 alapszín váltakozik kb 20 cm-ként. Nagyon tetszik, hamarosan tűzni is fogok vele. Ha Neked is tetszik azonnal megvásárolhatod nálam  shopban.


http://editfoltshop.hu/


Ezt a munkát jelölöm meg a júniusi apró fecnis játékra is ami Ginánál folyik egész évben!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...