2011. október 24., hétfő

Tervezési fázisban

Hétfőnként egy amerikai blogon, Judynál, szerdán pedig Lee-nél összegyűjtik  ki mit készít a héten. Itt szoktam én is megmutatni hogy éppen min dolgozom. Nagyon sok jó ötletet kaptam már innen, érdemes mindenkinek szétnézni a minták között.

Én most a karácsonyi ajándékok tervezési fázisában vagyok. Egy holland barátunknak szeretnék egy nagy asztalterítőt készíteni ezekből a csíkokból:



Valamint dacolva ezzel a rossz, csúnya, hideg, esős időjárással elővettem az USA-ból kapott szép tavaszi mintás, színes anyagjaimat és díszpárnákat varrok belőlük.
Nemrégiben beszereztem egy részeg ember lépése sablonpárt. Azt fogom használni, csak támadt egy apró probléma: nekem csak 45 mm-es körkésem van ehhez a sablonhoz  pedig 28 mm-es kell.




Tehát megakadtam vele egy kicsit. 

A titkos projektem is halad, erről csak egy pici képet mutatok!


Szóval egyszerre készül minden szépen, lassan.

 Ma akartam elmenni megvenni a takaróba a flízt, /kicsit vastagabbat szeretnék bele és azt nem lehet ám mindenhol kapni itt nálunk/ de az eső szakad egyfolytában, úgy hogy, le mondtam róla hogy elbringázzak a város másik végébe. 

Ezen az oldalon jelentkeztem egy játékra, esetleg téged is érdekelhet. Nagyon szeretnék egy ilyen masinát, csak sajnos elég drága. De meg lehet nyerni! Nézd meg Baby Goo!

Holnap is nap lesz!  Mindenkinek szép varrogatós őszi napokat kívánok!

€dit


7 megjegyzés:

Denise :) írta...

Edit, I love reading your blog through the google translate! I know it's not completely right, but it's close enough (with the help of pictures) that I understand what you're saying! Your "design wall" looks great and your fabrics are so pretty and cheerful! Have a happy week! :)

Kaccat írta...

Jajj irigykedem, hogy mennyi mindent készítesz egyszerre!
Ha nem kapnál vastag flízt, akkor a Cserepes soron a piacon vagy egy méterárus, neki szokott lenni jó minőségű, vastag flíz (vagy nekem van pár Ikeás takaróm, tudok átadni neked - bár az megtűzve azért már nem olyan vastag)

Kaccat írta...

a fogalmazást, és ragozást meg még gyakorolom :D bocsi, vacakolt a net, és a végén elvesztettem a fonalat :D

Ági írta...

Vághatod nyugodtan 45-össel is, csak a homorú darab belső oldalán vigyázz vele, nagy lendülettel nem szabad csak nekiindulni.
Ági

Barbara írta...

You're doing a beautiful job.

Kerstin írta...

The green and purple looks great together!

LuAnn írta...

Hi Edit I love the fabrics you are using. Your Christmas projects are going to be beautiful.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...