2011. november 11., péntek

Almás könyvborító

Itt érdemes szétnézni és ötleteket gyűjteni. http://www.patchworktimes.com/


A minap volt egy film a nemrég elhunyt Apple vezérről Steve Jobs-ról. Nagyon érdekes volt számomra, mert az ember bele sem gondol a technika gyors fejlődésébe és a háttérben folyó munkára, csak használja az új és még újabb találmányokat. Igaz a "nyugathoz" képest még mindig legalább 10 évvel le vagyunk maradva, de azért lassan hozzánk is ideér minden ilyen technikai eszköz és nálunk is /bár inkább a fiatalok/ egyre többen használják őket. Nekem sajnos nincs ilyenem, de a fiam ha teheti, technikai eszközei csak Apple-k lehetnek. Nálunk még nem jelent meg Steve életrajzi könyve, de Angliából hazajövet a reptéren Ő megvett egy angol kiadást /lévén Ő nagyon  jól beszél angolul, nem úgy mint én/, és mivel a könyv fehér kellett rá egy borító na és hozzá egy könyvjelző.



Szürke és fehér filcből készültek. Sajnos fotókat elfelejtettem készíteni, de karácsonyra úgy is tervezek varrni egy borítót és azt fotózom.


Elég termetes darab ez a könyv, 600 oldalas. A magyar csak 300 oldal lesz nem tudom hogy csinálják!


Egy apró netes okosság. A bloggerben  be lehet állítani, hogy a blogodat okostelefonról, iPad-ról is lehessen olvasni. Szerintem itthon is egyre terjednek ezek az eszközök, ezért érdemes ezt beállítani.








4 megjegyzés:

Kaccat írta...

hú ez nagyon tuti lett!
szerintem ezt még az apple örökösök is megirigylik :D

Brooke írta...

What a great tribute to Steve Jobs! Love it!

Allison írta...

hahaha! love it!

Denise :) írta...

Clever, Edit! You're so creative! Have a GREAT week! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...