2011. november 24., csütörtök

Csomagom jött!!!!

És egyszerre kettő is. Na nem váratlanul. Az egyiket Amerikából kaptam, 8 nap alatt ért ide. Ez szerintem rekord idő a Magyar Postához képest.
Szóval mindig nézegetem a kinti web shoppok  anyag kínálatát, de sajnos a postaköltség annyira megdrágítja a rendelést, hogy  a nézelődésnél még sose jutottam tovább.
Viszont szoktam kapni hírlevelet tőlük és most volt 3 nap amikor 55 dollár feletti vásárlásnál  /amit valljuk be, nem nehéz összehozni/, ingyen szállítást hirdettek. Na erre rögtön felfigyeltem és írtam is nekik, hogy  Európai szállításra is vonatkozik ez a kedvező ajánlat? Mire visszaírták, hogy természetesen igen!!!!!
Így hát a karácsonyi ajándékomat onnan kapom, íme!


Ez a kis kupac 10,5 yard anyag /tehát durván 10 méter/ , így métere 1250 ft-ba jön ki. És még nem bírtam ki,  választottam hozzá fekete-fehér előrevágott anyagokat, 24 féle van a csomagban. Tehát ezt mindet, ingyen postával szerintem megérte most megrendelni. Nem is a mennyiség miatt, hanem a színárnyalat miatt.
Egyébként a posta: 43 dollár lett volna. :)

Érdemes benézni a shopba és a blogra is, rengeteg jó dolog van Jacquelin-nál.



Canton Village Quilt Works


A másik csomagom egy játék nyerteseként kaptam Bebi-től. Ez a levendulás tölcsér volt benne. Nagyon szeretek nála nézelődni! Köszönöm szépen!


 Egy kedves barátoméktól kaptam  vagy 20 színben sötétítő függöny anyagdarabokat. Ezeken a tűzést fogom gyakorolni. Ha érdemes mutogatni akkor hozom majd őket.




5 megjegyzés:

Denise :) írta...

Ó Edit, milyen szórakoztató! A kedvesem kúp - egy nagyon édes győzelem. Gratulálunk!

Ági írta...

Most teljesen letörtem :-(( Az akciót én is láttam, de meg sem fordult a fejemben, hogy hozzánk is ingyen küldik -(( No ez van.
A kúpocska nagyon szép, gratula a nyereményhez. A tűzéseket meg majd lesem :-))
Ági

kereni írta...

Az anyagok szuperek. Az ilyen akciókat nem merem sose bevállalni, mert az angol olyan jól azért nem megy hogy mindent megértsek. Egyszóval félek az ilyenektől, de ilyenkor mikor azt látom hogy más belevágott, és ilyen szépeket vett, akkor sajnálom az egészet. De hát ez van. Bátorságból néha kevés van.

Medora írta...

Akkor alkotás ezerrel! Kíváncsian várjuk a szépségeidet!

ViviS írta...

Kedves Edit,

Megirnad a webaruhaz elerhetoseget? Nagyon szivesen szetneznek az oldalukon.

koszonom elore is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...