2011. december 18., vasárnap

Új év, új hely, új ....

A minap készen lett az új asztalom. Eddig ugyanis az ebédlőt bitoroltam amikor nekiálltam varrni. Ez több szempontból is kényelmetlen volt nekem és a családnak is.
Most beköltöztem a fiam szobájába,  kaptam egy szép nagy asztalt, amin a varrógép is és a vágólap is elfér, plussz mellette van a vasaló deszka is. Minden egy helyen. Itt van a laptopom is, mert amióta a Ő Amerikában van figyelem a skyp-ot és a facebookot is, na meg a mailjeimet,  fülelek hátha "csipog" valamelyik.


A szekrényben 2 polcot elfoglaltam az anyagokkal és egyéb kellékeimmel. Eddig ennyi a termés /a megvarratlanok/ szeretném ha ez a polc egyszer úgy dugig lenne mindenféle-fajta anyaggal, hogy ne férjen be több! :) Nemsokára kész lesz a tervező falam is /designer wall/, majd mesélek róla, érdemes lesz elolvasni!


Felhívás! Ha valakinek kidobandó vagy felesleges anyagja van, ami legalább 10 cm, én szívesen fogadom őket és megfelelő helyet tudok neki biztosítani ebben a szép szekrényben. :)

Azért varrtam is keveset, konkrétan a már előzőleg mutatott mintával egy harmadik variációt még mindig karácsonyi ajándéknak!


Mindenkinek izgalmakkal teli karácsonyi készülődést kívánok!


6 megjegyzés:

Kaccat írta...

Nagyon klassz helyed van!
Szerintem nem kell sokat várni, és azon gondolkozol, hogy kellene egy új szoba az anyagoknak :D Hihetetlen gyorsan, hihetetlen mennyiséget lehet felhalmozni :D

Unknown írta...

A francba is most irigyellek! Szuper jó kis helyed lett. Én is mondtam a férjemnek, hogy téliesítsük a hátsó kis helyiséget, Sajnos most parkoló pályára kellett tenni. Ami késik nem múlik. Készíts itt is szuper jó dolgokat. Aztán majd jövök nézelődni és "lopikálni".

Álomjáró-Bozsomati írta...

Hűűű a mindenit!!! Nagyon jó Neked! Kicsit irigy vagyok! :-) Nekem marad továbbra is az ebédlőasztal. :-)
Anyagok miatt ne aggódj!!! Nagyon hamar szembesülni fogsz vele, hogy nem tudod hová rakni! :-)

Varga Györgyi írta...

Most irigykedem egy cseppet. Na nem is olyan kicsit. Én is a konyhaasztalt bitorlom alkotás közben és az állandó oda-vissza pakolásból (vagy a hanyagolása révén keletkező irdatlan rendetlenségből) nem csak nekem van elegem...De ha csak nem találnak ki valami szuper technikát a házfalak eltolására ez még egy darabig így is marad :o)

Kelli Fannin Quilts írta...

What a great space for you! I am also sewing on the dining table right now, which makes for a big mess! Very pretty table runner that you've made!

Denise :) írta...

Edit, szeretem a kis táblát fedő. És a hely csodálatos! Jó, hogy képes legyen szét egy kicsit, ugye? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...